НОВИНИ

        Михаил Фолев – изпълнителен директор на „Тролейбусен транспорт – Пазарджик”АД е сред 10-те отличени най-добри български ръководители за 2014 година. Той бе избран сред общо 120 мениджъри от цялата страна от всички сфери на бизнеса, представители на държавните институции, образованието и здравеопазването, номинирани в първото издание на националния конкурс „Ръководител на годината”, организиран от Асоциация”Сенатор”, с подкрепата на „Президентски клуб България”. На официална церемония в столицата, лично вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин връчи наградите на отличените мениджъри и заяви, че най-важното в тези награди е отношението на колегите не към строгия началник, а към човека, който координира, мобилизира, вдъхновава и прави така, че колективът да има резултати.

            Критериите, по които специално подбраното жури оцени ръководителите са човечност в отношенията, осигуряването на добри условия за труд и почивка, както и организирането на обучения и мероприятия за повишаване на квалификацията и личностното израстване на персонала. „Това отличие е голяма отговорност, но пък показва, че сме на прав път”- заяви по време на официалната церемония Михаил Фолев и благодари за признанието. „Целта на конкурса, който е под патронажа на социалния министър Ивайло Калфин, е да се поощрят и популяризират усилията на ръководителите в предприятията и учрежденията, които работят в трудни времена,  често пъти са поставени под сериозен натиск и трябва да вземат решения освен за повишаване на икономическия растеж и производителността на труда, така и за подобряване на условията за ползотворен труд и почивка”- каза директорът на Асоциация”Сенатор” г-жа Снежана Георгиева.

             Церемонията по награждаване на победителите се проведе в зала „Средец” на Шератон хотел Балкан в София. 

Весела Коледа

on Събота, 20 Декември 2014. Posted in НОВИНИ

    Скъпи жители и гости на град Пазарджик, уважаеми бизнес партньори, колеги, Честито Рождество Христово и щастлива Нова година! Желаем на Вас и близките Ви здраве, благополучие и целеустременост! Нека всеки ден от настъпващата 2015 година да бъде ползотворен в работата и щастлив в личния Ви живот!

Ръководството на "Тролейбусен транспорт - Пазарджик"АД

Промяна на движението на тролеите в събота и неделя

on Вторник, 07 Октомври 2014. Posted in НОВИНИ

        Във връзка с извършване на профилактика на контактната мрежа по бул.”Георги Бенковски” в Пазарджик, ще има промяна на движението на тролейбусите в събота и неделя. В събота, на 11.10.2014 г. тролейбусните коли ще се движат само по линия №1 – през Търговия на едро. В неделя, на 12.10.2014 г. от 08:00 до 16:00 ч. движението на тролеите ще бъде напълно преустановено. За удобство на гражданите, ръководството на „Тролейбусен транспорт – Пазарджик” ще пусне по техния маршрут автобуси, които ще се движат със същото разписание. Тролейбусите по линия №2Е ще се движат през Търговия на едро.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, кметът на Пазарджик Тодор Попов и управителят на "Заводски строежи - ПС Пазарджик"АД прерязаха лентата на новата Автогара Пазарджик

on Четвъртък, 18 Септември 2014. Posted in НОВИНИ

       Близо 2 500 души дневно ще преминават през новата Автогара Пазарджик и ще ползват чудесни условия. Това каза днес при официалното откриване на новото транспортно съоръжение, лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. Борисов заедно с кмета на общината Тодор Попов и инвеститора Никола Тиков прерязаха лентата пред събралото се множество - представители на местната, централната власт, бизнеса и обществеността на областния град. Лидерът на ГЕРБ изрази задоволство от обновяването на района на бившите казарми и обеща, ако спечели парламентарните избори на 5 октомври да предостави на общината още сто декара от територията на бившите военни поделения. Припомняме, че теренът за новата автогара беше предоставен през 2012 г. именно от правителството на ГЕРБ. Инвеститорът, в лицето на управителя на "Заводски строежи - ПС Пазарджик"АД Никола Тиков заяви, че жителите на Пазарджик заслужават такова модерно съоръжение и благодари на всички партньори, със съдействието на които осъществяването на проекта стана възможно. Кметът на Община Пазарджик Тодор Попов се ангажира до три години да бъде напълно завършен мега проекта за Западния околовръстен път. Така новата Автогара Пазарджик ще има ключова функция при свързването на мост " Атлантик" с АМ"Тракия".

"Тролейбусен транспорт - Пазарджик"АД ще работи с лятно разписание през юли и август

on Вторник, 27 Юни 2017. Posted in НОВИНИ

        В разгара на лятото, по време на отпускарските месеци юли и август, тролейбусните коли на транспортно дружество"Тролейбусен транспорт - Пазарджик"АД ще пътуват с лятно разписание. Новата схема влиза в сила от първи юли, събота. Промяната касае движението на тролейбусите само в делничните дни. В почивните дни, промяна на часовете на тръгване от началните спирки няма. Движението на тролейбусните коли по лятната схема ще продължи до 31 август, включително.

"Тролейбусен транспорт - Пазарджик"АД ще работи с празнично разписание по време на почивните дни в началото на месец май

on Вторник, 29 Април 2014. Posted in НОВИНИ

      Във връзка със серията почивни дни в началото на месец май, тролейбусните коли на транспортно дружество"Тролейбусен транспорт - Пазарджик"АД ще пътуват с празничното разписание, влязло в сила от началото на 2014 година. Съгласно него, тролейбусите ще се движат с интервал от 15 минути, вместо 10 и 12 минути (както е в делнични дни). Припомняме, че по време на почивните дни пътниците са таксуват от ватмана.

Близо 1 400 пенсионери и възрастни хора с процент инвалидност от Пазарджик пътуват с преференции в градските тролейбусни линии

on Понеделник, 28 Април 2014. Posted in НОВИНИ

         От началото на годината 1 395 жители на Пазарджик и общината са се възползвали от възможността да пътуват с преференции в градските тролейбусни линии на "Тролейбусен транспорт - Пазарджик"АД. С облекченията се ползват пенсионерите, съответно над 60 години за жените и над 63 години за мъжете.Преференции има и за граждани над 70 годишна възраст, както и за хора с първа и втора група инвалидност, навършили 68 години, жители на община Пазарджик. Картата е едногодишна. За издаването й, възрастните хора е необходимо да представят единствено лична карта и актуална снимка, а лицата с първа и втора група инвалидност и документ от експертна лекарска комисия. Притежателите на карти имат право да пътуват по всички тролейбусни линии на територията на Пазарджик. Картите се издават в билетния център на ул."Екзарх Йосиф"(пред Младежкия дом).

<<  1 2 [3