НОВИНИ

        Михаил Фолев – изпълнителен директор на „Тролейбусен транспорт – Пазарджик”АД е сред 10-те отличени най-добри български ръководители за 2014 година. Той бе избран сред общо 120 мениджъри от цялата страна от всички сфери на бизнеса, представители на държавните институции, образованието и здравеопазването, номинирани в първото издание на националния конкурс „Ръководител на годината”, организиран от Асоциация”Сенатор”, с подкрепата на „Президентски клуб България”. На официална церемония в столицата, лично вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин връчи наградите на отличените мениджъри и заяви, че най-важното в тези награди е отношението на колегите не към строгия началник, а към човека, който координира, мобилизира, вдъхновава и прави така, че колективът да има резултати.

            Критериите, по които специално подбраното жури оцени ръководителите са човечност в отношенията, осигуряването на добри условия за труд и почивка, както и организирането на обучения и мероприятия за повишаване на квалификацията и личностното израстване на персонала. „Това отличие е голяма отговорност, но пък показва, че сме на прав път”- заяви по време на официалната церемония Михаил Фолев и благодари за признанието. „Целта на конкурса, който е под патронажа на социалния министър Ивайло Калфин, е да се поощрят и популяризират усилията на ръководителите в предприятията и учрежденията, които работят в трудни времена,  често пъти са поставени под сериозен натиск и трябва да вземат решения освен за повишаване на икономическия растеж и производителността на труда, така и за подобряване на условията за ползотворен труд и почивка”- каза директорът на Асоциация”Сенатор” г-жа Снежана Георгиева.

             Церемонията по награждаване на победителите се проведе в зала „Средец” на Шератон хотел Балкан в София. 

В сила от 11 септември влиза зимното разписание

on Вторник, 05 Септември 2017. Posted in НОВИНИ

    Уважаеми пътници, от понеделник 11-ти септември 2017 година, влиза в сила новото разписание на тролейбусите. Повече информация и пълното разписание на всички линии, можете да намерите в раздел РАЗПИСАНИЕ.

В неделя автобуси ще заменят тролеите, заради профилактика на въздушно-контактната мрежа

on Четвъртък, 17 Август 2017. Posted in НОВИНИ

       В неделя, на 20-ти август, автобуси ще заменят тролеите по линии 1 и 1Е. Причината - предстоящата профилактика на въздушно - контактната електропреносна мрежа. Кастрене на надвиснали клони ще се извършва в часовете от 08:00 до 16:00 часа по бул." Георги Бенковски", в отсечката от ул."Кочо Честименски" до бул. "Христо Ботев". В указаните часове ще бъде въведена временна организация на движението. Поради наложителното изключване на напрежението по ВЕКМ, тролейбусите по линии 1 и 1Е няма да се движат. За удобство на гражданите, всички курсове на тролеите ще бъдат обслужвани от автобуси със същата номерация, по утвърдените разписания и маршрути. 

Временен режим на движение на тролеите в събота, заради профилактика на ВЕКМ

on Четвъртък, 23 Февруари 2017. Posted in НОВИНИ

Уважаеми пътници,

Във връзка с предстоящата техническа профилактика на въздушно-контактната мрежа ще бъде въведен временен режим на движение на тролейбусите. В събота, на 25.02.2017 г., за времето от 08:00 до 14:00 часа, тролейбусите по линии 1Е и 2Е ще се движат по маршрута на линия 1 – през Търговията. 

Промяна разписание

on Вторник, 10 Януари 2017. Posted in НОВИНИ

        Уважаеми пътници,

       Поради обявената грипна епидемия в почти цялата страна и в частност в Пазарджик, се налагат временни промени в графика на движение на „Тролейбусен транспорт – Пазарджик“ АД. Усложнената епидемична обстановка извади от строя солидна част от служителите на дружеството, което налага разместване на някои от курсовете. За да се избегнат луфтове в графика на движение на тролейбусните коли, в новото разписание са направени промени в часовете на тръгване от начална и крайна спирка, така че оптимално да бъдат покрити курсовете през целия ден, включително и в пиковите часове.

    Съжаляваме за причинените неудобства и благодарим за съпричастността и разбирането, в така създалата се сложна ситуация!  

Съкратени курсове на тролеите в Новогодишната нощ!

on Сряда, 28 Декември 2016. Posted in НОВИНИ

      Уважаеми клиенти,

     Обслужването на тролейбусните линии по време на предстоящите празнични дни ще бъде, както следва: в събота, на 31 декември – последният курс от жп гара Пазарджик в посока център ще бъде в 19:30 часа. Преди това, през целия ден, тролейбусните коли ще се движат, според обявеното разписание за празнични дни. На първи януари, неделя, първият курс от тролейбусното депо в кв. Устрем ще бъде в 08:10 часа, след което курсовете по различните линии продължават по празнично разписание.

        Ние държим на семейните ценности и на това в Новогодишната нощ, нашите служители да са с близките си!

     Благодарим за разбирането и ви пожелаваме здрава, щастлива и добротворна 2017-та година!!!       

 

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!

on Петък, 23 Декември 2016. Posted in НОВИНИ

    Уважаеми колеги,

     В навечерието на Рождество Христово, искам от свое име да благодаря на целия личен състав за проявения висок професионализъм през цялата отиваща си година!

     На всички наши клиенти – благодаря за доверието и лоялността!

  С благодарност за отличното партньорство се обръщам към и представителите на всички институции и търговски дружества, с които работим заедно!

   Пожелавам на вас и вашите семейства весело посрещане на светлите коледни празници и новата 2017 година! Нека в домовете ви да има топлина, радост и вяра в доброто бъдеще! Нека домът на всеки от вас бъде благословен с добруване, разбирателство и късмет!

 

МИХАИЛ ФОЛЕВ

изпълнителен директор

 

От понеделник 19 декември, промяна на разписанието на тролейбусите по линии №2 и №2А

on Четвъртък, 15 Декември 2016. Posted in НОВИНИ

     Уважаеми пътници, от понеделник 19 декември 2016 година, влиза в сила ново разписание на тролейбусите. Повече информация и пълното разписание на всички линии, можете да намерите в раздел РАЗПИСАНИЕ.

Профилактика на контактната мрежа налага временно преустановяване на движението на тролеите в неделя

on Четвъртък, 06 Октомври 2016. Posted in НОВИНИ

      Във връзка с предстоящата профилактика на въздушно-контактната мрежа за есенно-зимния сезон и необходимостта от кастрене на надвиснали клони,  ще бъде въведен временен режим на движение на тролейбусите по линии 1 и 2. В събота, на 08.10.2016 г., тролейбусите по линии 1Е и 2Е ще се движат по ул. “Мильо Войвода“ – през Търговията. В неделя, на 09.10.2016 г., за времето от 08:00 до 16:00 часа тролеите по линии 1, 1Е, 2 и 2Е няма да се движат. За удобство на гражданите, всички курсове на тролейбусите в неделния ден ще бъдат обслужвани от автобуси със същата номерация, по утвърдените маршрути.

 

Празнично разписание по време на майските празници

on Сряда, 27 Април 2016. Posted in НОВИНИ

      Във връзка със серията почивни дни през месец май, тролейбусните коли на транспортно дружество „Тролейбусен транспорт – Пазарджик“ АД ще пътуват с празнично разписание. Съгласно него, мотрисите ще се движат с интервал от 15 минути, вместо 10 и 12 минути, както е в делничните дни. С празнично разписание дружеството ще работи в дните от 29 април до втори май, от шести до осми и от 21 до 24 май включително.

      Припомняме, че по време на почивните дни пътниците се таксуват от ватмана. 

Весели празници!

on Сряда, 23 Декември 2015. Posted in НОВИНИ

    Скъпи съграждани, уважаеми бизнес партньори, колеги, честито Рождество Христово и щастлива Нова година! Пожелавам Ви щастие и успехи във всяко начинание през новата година.  Нека идните 366 дни да бъдат изпълнени с много сполука и творчески устрем, които да Ви носят удовлетворение и да Ви водят напред! Нека настъпващата година да е щедра и ползотворна в работата и да Ви донесе щастие в личния живот!

 

МИХАИЛ ФОЛЕВ

Изпълнителен директор

Ден на отворени врати в Автогара Пазарджик за първата годишнина на транспортното съоръжение

on Петък, 18 Септември 2015. Posted in НОВИНИ

        „Тролейбусен транспорт – Пазарджик”АД отбеляза с Ден на отворени врати първата годишнина от пускането в експлоатация на Автогара Пазарджик. Жители и гости на града имаха възможността да се запознаят отблизо с работата на транспортното съоръжение, както и да дадат своите идеи и препоръки за подобряване обслужването на пътниците. От дружеството спазиха обещанието да създадат традиции в обучението на децата по темата за пътната безопасност с провеждането на втория поред Открит урок по пътна безопасност, този път с възпитаниците на пазарджишката детска градина”Пролет”. Малчуганите взеха участие и в официалната част от празничната програма. Специален гост на събитието бе кметът на Общината Тодор Попов, който точно преди една година заедно с управителя на „Заводски строежи – ПС Пазарджик” – Никола Тиков – изпълнител на обекта и премиера Бойко Борисов, прерязаха лентата на автогаровия комплекс.

     „След дългогодишно прекъсване, градът ни вече има съвременна и модерна Автогара, каквато жителите и гостите на областен център като Пазарджик заслужават” – каза Тодор Попов и допълни, че администрацията работи активно по облагородяването и на останалите парцели от терена на бившата казарма и благоустрояването на обособяващия се нов квартал ще продължи.

        „Щастлив съм да отбележа, че за година време Автогара Пазарджик наистина се наложи като основната транспортна връзка на областния център с останалата част на България и се превърна в най-оживената артерия за транспорт в Пазарджишка област” – това пък заяви изпълнителният директор на „Тролейбусен транспорт – Пазарджик” Михаил Фолев, който затвърди намеренията на електротранспортното дружество да изгради в непосредствена близост до Автогара Пазарджик търговски и развлекателен център, както и покрит паркинг за автомобили.

         Първият рожден ден на най-големия транспортен възел в Пазарджишка област беше ознаменуван с изискан коктейл и разрязването на празнична торта.

Профилактика на контактната мрежа налага временно преустановяване на движението на тролеите в събота

on Петък, 04 Септември 2015. Posted in НОВИНИ

        Във връзка с предстояща профилактика на контактната мрежа на „Тролейбусен транспорт – Пазарджик”АД за есенно-зимния сезон и необходимостта от кастрене на надвиснали клони временно ще бъде въведен режим за движение поетапно на 05.09.2015 г. /събота/ от 8.00 ч. до 16.00 ч. по бул. “Георги Бенковски”, ул. “Хан Крум” и  ул. ”Екзарх Йосиф” в областния център.

       Поради тази причина ще бъде изключена контактната мрежа и движението на тролейбусните  мотриси ще бъде преустановено. За удобство на гражданите, всички курсове на тролеите в съботния ден ще бъдат обслужвани от автобуси със същата номерация.

 

С книга в тролея...

on Сряда, 20 Май 2015. Posted in НОВИНИ

      „Тролейбусен транспорт – Пазарджик”АД предизвиква жителите на Пазарджик, като ги приканва на 24 май – в Деня на славянската писменост и българската просвета и култура да покажат отношение към писаното слово. Всеки пътник, който се качи в тролея с книга в ръка в неделя и чете по време на своето пътуване ще бъде поощрен, като получи възможност да участва в томбола с награди. Пърформънса „С книга в тролея” се провежда в рамките на четвъртото издание на фестивала на изкуствата”Арт Идея – Арт Алея”, който Община Пазарджик организира в дните от 15 до 24 май. Целта е да покажем, че в света на модерните технологии, книгата все още е неделима част от живота на много хора, а и възрастните имаме възможност да дадем един добър пример на младото поколение  – категорични са ръководителите на транспортната фирма. Тролейбусите от градския транспорт са и едно от местата с постоянни събития по време на 10-те фестивални дни. В салоните на мотрисите, пътниците могат да се потопят в света на поезията и да си припомнят части от шедьоври на българското поетично изкуство. Печелившите от томболата ще бъдат изтеглени на 25 май в 10:00 часа във фоайето на Автогара Пазарджик.

 

 

 

Автобуси за морето тръгват през август от Автогара Пазарджик

on Понеделник, 27 Юли 2015. Posted in НОВИНИ

      От 30 юли разписанието на Автогара Пазарджик се увеличава с още един маршрут. Превозвачът „Юнион Ивкони” пуска дългоочакваната линия Пазарджик – Слънчев бряг. Автобусите ще пътуват ежедневно с начален час 7 сутринта и ще се движат по маршрут Пазарджик – Пловдив – Стара Загора – Бургас – Поморие – Слънчев бряг. Линията е част от Републиканската транспортна схема и бе утвърдена от Областната комисия по транспорт и одобрена от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията и Изпълнителна агенция ”Автомобилна администрация”. Линията е сезонна и ще се изпълнява до 15 септември. 

От началото на март започва преиздаването на едногодишните карти за безплатно пътуване в тролеите

on Събота, 21 Февруари 2015. Posted in НОВИНИ

        От  4 март до 1 април, гражданите над 70 години и лицата с първа и втора група инвалидност, навършили 68 години могат да получат новите си едногодишни карти за безплатно пътуване по вътрешноградските тролейбусни линии. Необходимите документи, които възрастните пътници трябва да представят са лична карта и актуална снимка, а тези с група инвалидност и експертно решение от ТЕЛК. Преиздаването на картите ще се извършва в дните от понеделник до петък в Бюрото за абонаментни карти на ул. „Екзарх Йосиф” (на спирката пред Младежкия дом) в Пазарджик. Работното време на абонаментното бюро е от 09:30 до 14:00 и от 15:00 до 18:30 часа. Притежанието на преференциална карта дава възможност за безплатно пътуване по всички линии на “Тролейбусен транспорт – Пазарджик”АД на възрастните хора над 70 години и лицата с първа и втора група инвалидност, навършили 68 години. За издаването на преференциалните карти се заплаща еднократна такса от 15лв. за технологични разходи. През миналата година над 2 000 жители на общината са се възползвали от възможността да пътуват с преференции в градските тролейбусни линии.

<<  1 [23  >>